Ook in Wergea ben ik er voor jou

Het verliezen van diegene die je liefhebt, komt nooit op het juiste moment.

Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk.
De wereld waarin je terecht komt, is ineens een emotionele aardbeving.

“Juist daarom is het belangrijk om op geheel eigen wijze afscheid te kunnen nemen”

Wat te doen bij overlijden

Meer informatie

Veelgestelde
vragen

Meer informatie

De visie
van Berber

Meer informatie

Ik ben dag en nacht te bereiken op
06 15966090

Een herinnering komt voort uit liefde

Berber Pasveer portret zwart wit

Over Berber Pasveer Uitvaartzorg

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming en verzorgt vanuit Wergea en omgeving een begrafenis of crematie met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze.  

“Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid”

Ik wil je hier graag bij helpen en begeleid je van het begin tot het einde.

In deze intense periode denk ik met je mee en laat ik je zien dat bijna alles mogelijk is. Je blijft in mijn vizier, ik luister goed naar wat je beleeft en voelt en houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

Ook in de periode ná de uitvaart ben ik er voor je.
Ik hou contact en help je wanneer er nazorg nodig is.

Meer over Berber

Samenwerking met alle uitvaartverzekeringen

Ben je verzekerd bij Ardanta, Dela, Monuta, een andere maatschappij of is er een lidmaatschap bij een vereniging? In Wergea kan ik ook alle uitvaarten verzorgen. Je bent vrij om zelf een uitvaartonderneming te kiezen.

Wat is er mogelijk?

Antwoorden op de belangrijkste vragen

Ik heb een aantal veelgestelde vragen voor je uitgelicht. Maar ik kan heel goed begrijpen, dat je nog veel meer vragen hebt. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Ervaringen met Berber Pasveer Uitvaartzorg

“Berber heeft ons na het overlijden van mijn vader op een ontzettend fijne manier bijgestaan. Ze is professioneel, luistert goed naar wat de wensen voor de uitvaart zijn en helpt dat op een mooie manier vorm te geven.

Berber ontzorgt, regelt alle praktische zaken en denkt op een prettige manier mee. Ze is betrokken en warm. Iemand met het hart op de juiste plek en goed in wat ze doet. Ook een stukje nazorg ontbreekt niet.

Wij zijn als familie erg dankbaar dat het afscheid van mijn vader mede dankzij Berber zo mooi was.

Dankjewel Berber!”

Margriet Buisman

“Berber heeft ons zo ontzettend goed geholpen om mijn moeder het allermooiste afscheid te geven wat ze verdiende. Berber denkt mee en is ontzettend betrokken en liefdevol. Ook als alles achter de rug is, staat ze nog steeds voor je klaar. Ik ben blij dat wij voor Berber Pasveer Uitvaartzorg hebben gekozen!”

Ciska ten Hove

“Berber heeft de uitvaart van onze vader uitstekend verzorgd. Daarnaast was ik onder de indruk van hoe warm en professioneel zij mijn moeder heeft begeleid in de week tussen overlijden en de uitvaart.


Voor ons als kinderen was Berber er ook, als we vragen hadden, ook dat was heel fijn. Ik kijk erg positief terug op de herinneringsdienst en het informeel samen zijn. Het heeft me veel steun gegeven.”

Marjolein