Over mij, Berber Pasveer

Mijn naam is Berber Pasveer (1979), woonachtig in Leeuwarden, getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt ben ik na voldoende ervaring te hebben opgedaan, in 2019 mijn eigen uitvaartonderneming gestart. 

Het begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk. Ik werk zorgvuldig, vanuit mijn hart, kan goed luisteren en de wensen van de familie vertalen naar een passende en mooie begrafenis of crematie. Blij ben ik dan ook dat ik voor dit mooie vak heb gekozen.

Graag sta ik je bij in een sfeer van vertrouwen en liefde om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is.

Persoonlijk, flexibel, oprecht en liefdevol; dat is wie ik ben en hoe ik werk. Zolang en wanneer je mij hebt, ben ik er voor je. Ik ben sensitief en kan goed met kinderen opschieten.

Ik ben er voor je

Je kunt mij altijd bereiken. Ook als je alleen vragen hebt.

Neem contact op
Berber Pasveer portret zwart wit

Mijn visie

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een kleinschalige en onafhankelijke uitvaartonderneming uit Leeuwarden met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze.  

“Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid”

In deze intense periode denk ik met je mee en laat ik je zien dat bijna alles mogelijk is. Je blijft in mijn vizier, ik luister goed naar wat je beleeft en voelt en houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

Ook in de periode ná de uitvaart ben ik er voor je.
Ik hou contact en help je wanneer er nazorg nodig is.

Berber Pasveer

Over kinderuitvaartzorg

In de jaren dat ik als uitvaartverzorger werk, heb ik meerdere kinderuitvaarten mogen begeleiden. Een uitvaart van een kind is echt anders dan een uitvaart van een volwassene. Ik heb gezien dat ouders graag zo veel mogelijk zelf willen regelen, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen of wat mogelijk is.

Daarom ben ik naast mijn huidige uitvaartonderneming Berber Pasveer Uitvaartzorg kinderuitvaartzorg.nl gestart. Het is een website specifiek voor hen bedoeld.

Meer informatie

Ervaringen

Familie Staartjes

Berber heeft voor ons op 17 januari 2020 een bijzondere uitvaart begeleid en wat waren we blij met haar.

Lees meer
Bo Vestering

Wij zijn Berber erg dankbaar voor haar inzet. In ons geval wilden we een informele uitvaart voor onze vader.

Lees meer
Familie te Loo

Onze moeder overleed in Zuid-Holland, maar we gingen haar begraven in Leeuwarden, bij haar man.

Lees meer
Annette Bosma

Dank je wel Berber, voor het begeleiden van de uitvaart van onze vader.

Lees meer
Marjo Draaisma

Na het overlijden van mijn man, heeft Berber mij en de kinderen met veel deskundigheid, maar zeker ook met vertrouwen bij gestaan.

Lees meer

Heb je nog vragen?

Neem contact op