Wat nu te doen?

Als je dierbare is overleden, zal er eerst een arts langs moeten komen om het overlijden vast te stellen. Daarna mag je mij bellen. Vanaf dat moment ben ik er voor je en ontzorg ik waar het kan.

“Ik sta altijd voor je klaar, 24 uur per dag”

Een uitvaart
zoals jij dat wil

Samen maken we een blijvende herinnering.

Neem contact op

Wat moet je regelen voor de uitvaart?

Bij het regelen van een uitvaart komt er ineens veel op je af. Tijdens deze periode zal ik je ondersteunen en ontzorgen, zodat er ruimte is voor verdriet en afscheid nemen. 

Ik denk met je mee, luister goed naar wat je beleeft en voelt, houd in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Ook zal ik laten zien dat bijna alles mogelijk is. Hiervoor nemen we alle tijd en doen we niets overhaast.

“Samen maken we een blijvende herinnering, waarbij teruggekeken kan worden op een mooi, persoonlijk en liefdevol afscheid”

Indien gewenst kan ik (samen met jou) onder andere zorg dragen voor de laatste verzorging, de opbaring thuis of elders, een rouwkaart maken, speciaal vervoer regelen, een mooie locatie uitzoeken en administratieve zaken afhandelen.

Ook na de uitvaart

Ook in de periode ná het afscheid ben ik er voor je. Ik hou contact en help je wanneer er nazorg nodig is.

Een uitvaart
zoals jij dat wil

Antwoorden op de belangrijkste vragen

Ik heb een aantal veelgestelde vragen voor je uitgelicht. Maar ik kan heel goed begrijpen, dat je nog veel meer vragen hebt. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Heb je nog vragen?

Neem contact op